награди Новомес
142 Преглеждания
 1. Условия за участие в играта:
  – следвайте страницата ни НовоМес
  – в коментар под поста за играта напишете любимия си продукт на Ново Мес
  – тагнете двама приятели
 2. Играта е с продължителност от две седмици – от 05.07 до 19.07.2024 година. Победителите ще бъдат обявени на 24.07.2024 година.
 3. В играта могат да участват всички фенове на страницата НовоМес. За валидно се счита единствено участие, изпълнило всички условия, поместени в точка 1.
 4. Потребителите могат да пишат само по един коментар, с който да участват в играта.
 5. Победителите ще бъдат определени на томболен принцип. Томболата ще са изтегли в присъствие на представител на ръководството на фирма Ново Мес. Печелившите участници в играта ще са 16 (шестнайсет). Всеки от тях ще бъде определен на случаен принцип чрез томбола.
 6. Наградата ще бъде изпратена от и за сметка на Ново Мес, до 15 работни дни след получаване на обратна връзка от печелившия. Няма да изпращат награди до участници, които са подали адрес за доставка извън територията на България.
 7. Наградите са: 1 брой Майсторски комплект, 5 броя ръчно изработени дъски за рязане, 5 броя престилки за готвене и 5 броя прибори за барбекю.
 8. След обявяването на победителите на страницата на НовоМес, организаторът ще се свърже с тях на лично съобщение и те трябва в срок от 3 работни дни да изпратят адрес, на който да им бъде изпратена наградата. Неизпращането на валиден адрес в посочения срок се счита за отказ за получаване на наградата.
 9. За участие в играта не се изисква закупуване на продукт.
 10. Организаторът си запазва правото да променя настоящите правила, като промените влизат в сила от датата на публикуването им на Facebook страницата на НовоМес или от друга изрично посочена дата.
 11. Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на настоящите Официални правила на играта.
Share
нагоре